Trainingen

Loading

Non-verbale communicatie: Anders Kijken Meer Zien

Voor jou als professional is inhoudelijke kennis essentieel. Je maakt hét verschil als je die kennis ook effectief weet over te brengen in je gesprekken. Het voeren van een goed gesprek vraagt om inzicht in uw gesprekspartner(s) en in jezelf. Ook zijn bij een goed gesprek je communicatievaardigheden en de kracht om goed te luisteren en te zien van groot belang. Kennis van non-verbale communicatie is hierbij cruciaal.

Over de training

In deze training staat non-verbale communicatie centraal, het Gesprek zonder Woorden. Sta je er bijvoorbeeld bij stil wat je aan boodschappen afgeeft zonder het te zeggen? En herken je deze boodschappen bij je collega’s en relaties? In deze training wordt de wetenschappelijke kennis over non-verbale communicatie vertaald naar uw dagelijkse praktijk.

Trainer
Daniëlle Regnerij is eigenaar van een advies- en trainingsbureau op het gebied van non-verbale communicatie. Na haar studie rechten met specialisatie arbeidsrecht is Daniëlle werkzaam geweest binnen Human Resources. Daniëlle bekijkt de wereld graag op een andere manier. Zij onderscheidt zich in dit vakgebied door de wetenschappelijke kennis over non-verbale communicatie in praktische vorm over te brengen.

Resultaat

Na afloop van deze training kun je meer regie voeren in je gesprekken door je bewustwording van de impact van non-verbale communicatie en hoe je dit in kunt zetten voor meer resultaat.

Programma

In de training wordt gebruik gemaakt van verschillende activerende werkvormen en komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Je eerste persoonlijke indruk en hoe je die kunt versterken
• De vijf belangrijkste uitgangspunten bij het leren lezen van non-verbale communicatie
• Het gebruik van lichaamstaal om uw boodschap beter over te brengen
• Het ervaren van de verschillen tussen communicatie vanuit verbinding en vanuit competentie